Living the high life

289 middenhuurappartementen in Amsterdam-Sluisbuurt

Hoog boven het Binnen-IJ kijk jij uit over jouw stad. Meeuwen krijsen tegen een prachtige wolkenlucht. Een paar schepen liggen te wachten voor de Oranjesluizen, ooit ontworpen door Justus Dirks. Zijn naam is vereeuwigd, want jij woont in ‘Justus’ – gloednieuw en geweldig. Een gebouw voor mensen met visie. Mensen zoals Justus Dirks. Aan je voeten groeit de Sluisbuurt. De nieuwste hotspots, spannende architectuur. En jij bent erbij.
Naar verwachting wordt het project in het tweede kwartaal van 2024 opgeleverd.

Wonen in ‘Justus’ is wonen op niveau

‘Justus’ verrijst op het westpuntje van het Zeeburgereiland in de wijk Sluisbuurt. Dit markante gebouw wordt straks een architectonisch icoon: een combinatie van hoogbouw – 33 verdiepingen! – en laagbouw, met onderin ruimte voor leuke winkels en hippe horeca. Jouw appartement? Je kunt kiezen uit maar liefst 289 appartementen, met twee en drie kamers en van ca 51 tot ca 72 m2. De indeling varieert – jij bent ten slotte je buurman niet –, maar allemaal zijn ze perfect afgewerkt én hebben ze een geweldig balkon. Want dat uitzicht, dát is goud waard.

Het appartement zelf is middenhuur, dus binnen jouw bereik. Eindelijk.., betaalbaar wonen in Amsterdam, in een nieuwe buurt die zich helemaal op zijn Amsterdams ontwikkelt: creatief, met een tikje lef en de blik gericht op de toekomst. Duurzaam dus, zeker. Groen in alle opzichten, inclusief een mooie binnentuin – borrelen met de buurtjes! – en een dakterras. Dit dakterras bevindt zich op de 24e verdieping, dus inclusief een eindeloos panoramisch beeld.
De wijk wordt autoluw. Heb jij toch een auto nodig voor je werk? Handig om te weten dat onder ‘Justus’ een parkeergarage komt én dat je vlakbij de A10 zit. Ga je liever met de fiets? In Justus bevindt zich ook een ruime fietsenstalling.

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.
Richting start verhuur in het 2e kwartaal van 2024 kunnen we je informeren over het huren van een middenhuurappartement. Naar verwachting ontvangen huurders midden 2024 de sleutels!